Selecteer een pagina

Ingrediënten

Centella Asiatica  
Tijgerkruid, is een plant die van oorsprong groeit in Zuidoost-Azië (India). Deze plant gedijt goed in warme, waterrijke gebieden. Een belangrijk bestanddeel van Centella zijn triterpenen, waar de helende eigenschappen vandaan komen

Glaziosa Superbal 
De alkaloïde-rijke plant wordt al lang als een traditioneel medicijn in veel culturen gebruikt. Het is gebruikt bij de behandeling van jicht, onvruchtbaarheid, open wonden, slangenbeet, zweren, artritis, cholera, koliek, nierproblemen, tyfus, jeuk, melaatsheid, kneuzingen, verstuikingen, aambeien, kanker, impotentie, nachtelijke emissie, pokken en vele soorten interne parasieten.  

Minosa Pudica 
Kruidje-roer-mij-niet behoort tot de vlinderbloemenfamilie. De plant komt van nature voor in tropisch Zuid-Amerika. De gehele plant wordt inwendig gebruikt voor mensen lijdend aan blaas-, gal- en niersteen en uitwendig voor oedeem, reumatiek, spierpijn en bij een gezwel aan de baarmoeder.

Phyllanthus Urinaria 
Grijskruid of ook kamerkruid genoemd. Komt veelal voor in Azië. Deze kruid wordt aangeprezen als een veilige en effectieve remedie tegen leveraandoeningen en tal van andere medische aandoeningen.

Sonchus Arvesis 
Akkermelkdistel groeit voornamelijk in Azië en Europa. De plant werd samentrekkende en helende eigenschappen toegeschreven. Vooral de bladeren en de wortel worden gebruikt.